Ryšavý

Přeskočit na obsah »

Prohledat web
Oficiální stránky knihkupectví a nakladatelství Šimon Ryšavý.

Právě jste na:

Procházet podle

Kategorie
  1. KALENDÁŘE A DIÁŘE (0)
  2. Dětská lliteratura (51)
  3. Knihy o Brně (13)
  4. Kuchařky (9)
  5. Bestsellery (16)
  6. Krimi (6)
  7. beletrie (5)
  8. Jiné (20)
  9. Zlevněné knihy (0)

Zpravodaj

Zpravodaj
 

Knihkupectví E-SHOP

 

Položky 4150 z celkem 290

na stránku
Položky 4150 z celkem 290 Stránka:
  1. Předchozí stránka
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. Další stránka

Tabulka  Seznam 

Nastavit vzestupně
Všechny cesty vedou do Santiaga

Běžná cena: 449,00 Kč

Zvláštní cena: 410,00 Kč

Příběh o cestě, která mění lidem životy. Už více než tisíc let míří lidé ze všech koutů Evropy do Santiaga de Compostela. Ladislav Zibura tam poprvé putoval v osmnácti letech a teď se do Španělska vydává znovu – za vzpomínkami, dobrodružstvím a příběhy poutníků z celého světa. Přidejte se k nim a ponořte se do vyprávění plného humoru a přátelství mezi lidmi, kteří se nikdy neviděli. Dozvíte se, jak poutnictví hýbalo evropskými dějinami, a taky načerpáte tipy pro vlastní cestu. Budou se vám hodit – možná totiž zjistíte, že camino volá i vás Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Slavné vily Středočeského kraje
399,00 Kč
Publikace představuje 57 architektonicky významných či zajímavých skvostů rodinného bydlení, která vznikala od poloviny 19. století do současnosti na území Středočeského kraje. Publikace završuje ediční řadu Slavných vil krajů, která postupně představila architektonicky zajímavé objekty celé republiky Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Majonéza k snídani
399,00 Kč
Láska není příčinou vztahů, ale jejich důsledkem
Ema měla s emocemi vždycky problém. Místo, aby je prožívala, raději je pitvá a sama si drží odstup i nadhled. Nejvíc ze všeho chce analyzovat lásku. Co je vlastně zač a proč třeba jejím rodičům zmizela? Proč zůstává tichá babička s despotickým dědou? Proč si její nejlepší kamarád nepřizná, kam ho táhne jeho srdce? Některé věci ale pochopíte jen tak, že se do nich namočíte, a proto se sama pustí do vztahového experimentu – na své první lásce. Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Děti s hvězdou Příběh útěku a naděje ve válečné Evropě
399,00 Kč

 Příběh naděje z Evropy sužované válkou. Od autora bestselleru Osvětimská ukolébavka.

Píše se rok 1941 a v okupované Francii se stupňuje nacistický teror. Mladí židovští bratři Jacob a Moses zůstali v Paříži úplně sami – jejich rodiče jsou daleko a teta, která je měla na starosti, zemřela. Existuje jediný způsob, jak se vyhnout transportu do koncentračního tábora: útěk. Na své cestě za ztracenými rodiči poznají mnoho podob lidskosti, která je důkazem, že naděje přežívá i mezi hrůzami války.
Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Alžběta a Nina
399,00 Kč

 Nevyřčená slova kopou ty nejhlubší propasti

V pochmurných i krásných Sudetech se skrývají stíny minulosti, které Alžbětinu rodinu rozdělily na desítky let. Když ji vnučka Nina navštíví v léčebně, vymyslí způsob, jak babičce udělat radost: vyrazí s ní na výlet do míst, kde strávila dětství a mládí. Během cesty po zapomenutých krajích i zasutých vzpomínkách se Nina rozhodne – dost bylo mlčení. Jen pokud odhalí rodinné tajemství, může vykročit za splněním vlastních snů.
Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Hora duchů kniha
399,00 Kč
Hora duchů je místem smrti. Vydá životy ztracených dívek dřív, než bude pozdě?

Když se v divočině tasmánských hor během školního výletu ztratí skupina náctiletých děvčat, obyvatelé Limestone Creek okamžitě zpozorní. K takovému zmizení v této oblasti nedošlo poprvé a pověsti o Hladovci a Hoře duchů dodnes budí místní ze sna. Od začátku je však jasné, že v horách někdo hraje nečistou hru.

Hlavním podezřelým se okamžitě stává místní drogový dealer — otec jedné z nezvěstných dívek. Detektiv Con Badenhorst ovšem ví, že v tomto městě, plném zkorumpovaných policistů, politických intrik a dávných tajemství, se nedá věřit nikomu. Zvlášť když je sestra jedné z pohřešovaných hvězdou internetu a zřejmě toho o zmizení ví víc, než prozrazuje.

Je možné, že tahle partička dospívajících děvčat nebyla tak nevinná, jak by se mohlo zdát? Kdo za jejich zmizením opravdu stojí? A především — vrátí se dívky zpět živé? Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Vaříme zdravě, chutně a hospodárně
399,00 Kč

 Klasická kuchařka určená pro domácí vaření představuje dnes už vskutku národní bohatství naší gastronomie. Získala si všechny generace kuchařů a kuchařek. Přehledné zpracování, jehož základem je česká kuchyně charakteristická polévkami, moučnými pečenými i vařenými pokrmy, úpravou mas v omáčkách a rozmanitosti bramborových jídel, nabízí začátečníkům, ale i profesionálům spolehlivé, časem prověřené a odborně uspořádané předpisy. Více než 1700 receptů od polévek až po zákusky.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Autoimunitní řešení
399,00 Kč

 Více než 90 procent populace trpí zánětem nebo autoimunitním onemocněním. Až doteď konvenční medicína tvrdila, že neexistuje žádný lék. Beznaděj? Menší podráždění, jako jsou vyrážky a výtok z nosu, jsou ignorovány, zatímco chronická a oslabující onemocnění, jako je Crohnova choroba a revmatoidní artritidy, jsou tlumeny koktejlem toxických léčiv, které neřeší jejich příčinu. Ale nemusí to být tímto způsobem. Ne, řešení existuje! V knize Autoimunní řešení nabízí Dr. Amy Myers, uznávaná lékařka funkční medicíny, svůj lékařsky prokázáný přístup k prevenci široké škály zánětlivých souvisejících symptomů a onemocnění, včetně alergie, obezity, astma, kardiovaskulární choroby, fibromyalgie, lupusu, IBS, chronické bolesti hlavy a Hashimotovy tyreoiditidy.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Ochotná zemřít
399,00 Kč

 Paul a Brindel Lathamovi jsou nalezeni s kulkou v hlavě – na brutální vraždě ale cosi nesedí. Když se vyšetřovatelka Regan Pescoliová dozví o smrti své sestry, ochromí ji pocit viny, protože s Brindel si nikdy nebyly blízké. Vzápětí se u jejích dveří objeví neteř Ivy a je zřejmé, že něco tají. Pescoliová na mateřské se i přes starost o dítě zaplete do vyšetřování. Brzy s hrůzou zjistí, že je vydána napospas zabijákovi, který udělá cokoli, aby ji viděl trpět.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Zeleninová zahrádka Od A do Z a ještě něco navíc (z pořadu) polopatě
399,00 Kč
Vždy jste chtěli svá vypěstovaná rajčata, ale nevíte, jak na to? Anebo nějaké záhonky máte, ale květák neroste, cukety od květu zahnívají a brambory jsou flekaté? A možná už pár let pěstujete i hrdě konzumujete vlastní zeleninu, ale stejně byste se chtěli leccos přiučit.

Pro všechny zmíněné případy je tu kniha Zeleninová zahrádka polopatě, která vás od A do Z provede vším potřebným. Naučíte se zakládat záhony, sázet zeleninu, udržovat kompost, připravovat správná hnojiva i postřiky, a to hezky přírodně a bez chemie. A ještě se dozvíte, které odrůdy jsou nejoblíbenější, odkud k nám která zelenina přišla a třeba jak moc jsme mrkvosoběstační. Jílovitá půda, dřepčíci, mšice ani nedostatek živin vám už úrodu nepokazí. Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Položky 4150 z celkem 290

na stránku
Položky 4150 z celkem 290 Stránka:
  1. Předchozí stránka
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. Další stránka

Tabulka  Seznam 

Nastavit vzestupně