Ryšavý

Přeskočit na obsah »

Prohledat web
Oficiální stránky knihkupectví a nakladatelství Šimon Ryšavý.

Právě jste na:

Procházet podle

Kategorie
  1. KALENDÁŘE A DIÁŘE (0)
  2. Dětská lliteratura (51)
  3. Knihy o Brně (13)
  4. Kuchařky (9)
  5. Bestsellery (16)
  6. Krimi (6)
  7. beletrie (5)
  8. Jiné (20)
  9. Zlevněné knihy (0)

Zpravodaj

Zpravodaj
 

Knihkupectví E-SHOP

 

Položky 6170 z celkem 290

na stránku
Položky 6170 z celkem 290 Stránka:
  1. Předchozí stránka
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  6. 9
  7. Další stránka

Tabulka  Seznam 

Nastavit sestupně
Jóga pro oči
199,00 Kč

 Ohromné množstí dospělých lidí trpí očními problémy, ať už dalekozrakostí či krátkozrakostí, podrážděním či únavou. Přitom je nejen možné, ale i snadné posilovat zrak a účinně ovlivňovat správné vidění, a to i v pokročilejším věku. Renomovaná autorka nabízí vynikající a jemná cvičení, která zmírňují individuální potíže a dokonce je i odstraňují. Jednoduše je můžete zařadit i do běžného pracovního dne a snadno tak zlepšit kvalitu svého života.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Příhody maxipsa Fíka
199,00 Kč

 Ája a její psí společník Fík!

Holčička Ája dostala od rodičů malinké roztomilé štěňátko. Dali mu jméno Rek, jenomže Ája neuměla vyslovit R a začala mu říkat Fek, z čehož pak vzniklo definitivní pojmenování pejska – Fík. Štěňátko rostlo a rostlo, až se z něho vyklubal obří maxipes Fík. V sedmi pohádkových příbězích se nejdřív dozvíte něco o zmoudření Fíka, dál bude sbírat vavříny na závodišti, půjde do školy, a dokonce si sedne za volant auta, stane se mistrem ve skoku pro něco a nakonec se vydá do světa širého.
Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Co se děje u vody
199,00 Kč

 

Poznej život u vody! Hravá interaktivní knížka z vodní říše.

„Kvak, žbluňk, šplouch!“ U vody se ozývají nejrůznější zvuky. Chceš vědět, kdo všechno je vydává? Tak se s námi pojď podívat k řekám, tůním i rybníkům. Některá zvířátka žijí pod hladinou, jiná najdeš v okolí, společně si je ale prohlédneme všechna. Prozkoumej vodní a podvodní království! Čekají na tebe žáby, želvy, ryby, labutě, čápi a mnoho dalších pozoruhodných tvorů.
Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Básníkův herbář
199,00 Kč
Útlá sbírka veršů Ivana Novotného a barevných obrázků Jarmily Maršálkové „Básníkův herbář“ Vás zve na procházku poetickým světem. Smaragdový hřbet ledňáčka říčního Vás zavede k čistému potoku plnému rybek. Zrána budete s kmotrou liškou hledat snídani, jak se v pohádkách vypráví. Těsně před polednem zaslechnete tikající orloj nebo spočinete ve stínu Kustošovy lípy. Řechtavé výří hú – hú vám nedá v noci spát, zahoří diviznové louče indiánů, čaj uvaříme k ránu. Možná Vám sbírka pomůže najít kamínek pro štěstí a tento kus šutru v dlani náladu nám spraví. Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Čas oligarchů, jejich sluhů a nepřátel - 2.vydání
199,00 Kč

 Do rukou čtenáře předáváme novou knihu Nadačního fondu proti korupci. Výběr tématu letošního dílu Edice prázdninového čtení trval dost dlouhý čas. Tím, co rozhodlo pro zvolené téma oligarchie, byly vzpomínky všech z NFPK na projevy Andreje Babiše, v nichž opakovaně citoval z předchozí publikace, knihy o Miroslavu Kalouskovi. Bylo rozhodnuto, že by bylo dobré, kdyby do diskuse mezi oběma zlojedy zasáhl materiál, který by diskusi vyvažoval, aby snad pravidelný čtenář našeho prázdninového čtení neměl pocit, že Fond straní jednomu z nich. V této publikaci se NFPK snaží na historickém vývoji a dalších souvislostech popsat nástup vlády oligarchů, znaky tohoto, od demokracie silně vychýleného systému vládnutí, jeho silné stránky, ale i návod k jeho poražení. Snaží se čtenáře upozornit na to, že Andrej Babiš není jediným, kdo má silné slovo na současné dění, a že jeho pád, k němuž dříve nebo později dojde, nemusí být koncem vlády oligarchů. Může být jen očekávaným přeskupením sil mezi lidmi, kteří si moc v této zemi přisvojují. Vždyť vláda vybrané skupiny bohatých jedinců, movitých rodin nebo jinak definovaných partiček mocných není ve východní části Evropy v současnosti ničím ojedinělým. Stín ruského systému vládnutí, kde skupina prokremelských oligarchů ovládá prakticky vše, nad naší malou zemí visí. A nevrátíme-li se k původním revolučním a postrevolučním idejím, jejichž nositelem byl zesnulý prezident Václav Havel, můžeme upadnout do beznaděje rozdělené moci, kde budeme hlasovat pro jeden z politických subjektů ve „vlastnictví“ různých oligarchů. Výsledek „svobodných“ voleb pak bude znamenat toliko úvodní rozdání karet mezi lidmi, majícími vložené prostředky do politických subjektů a médií, jež veřejným děním manipulují.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Už dost, šéfe!

Běžná cena: 395,00 Kč

Zvláštní cena: 199,00 Kč

Co jste v televizi neviděli, neslyšeli a neochutnali.
Vždycky jsem si myslel, že největším uměním je schopnost odejít včas. Pořad Ano, šéfe! asi určitě končí. Rád bych se s vámi podělil o svoje názory na podnikání v gastronomii a vzpomínky na nejlepší i nejhorší situace z natáčení. V knize najdete nejen fotografie a hlášky, ale hlavně mé nejoblíbenější recepty, které vám připomenou, že tohle řemeslo se dá dělat i dobře. Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Zaříkávač nemocí
199,00 Kč

MUDr. Jan Hnízdil – internista a rehabilitační lékař, věnuje se komplexní psychosomatické medicíně. Autor či spoluautor publikací Bolesti zad, mýty a realita, Jak vyrobit pacienta, Artróza v komplexním přístupu, Jak léčit nemoc šílené medicíny, Doping aneb zákulisí vrcholového sportu, Mým marodům a dalších. Je zakladatelem centra komplexní medicíny „Hnízdo zdraví“.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Ladovy veselé učebnice (1) - Savci
199,00 Kč

 Po dlouhých desetiletích znovu vychází Ladovy veselé učebnice! V prvním díle, věnovaném savcům, se děti dozvědí mnoho zajímavostí například o bobrech, jezevci, velbloudovi či medvídku mývalovi. Víte, na čem si nejvíc pochutná ježek? Kolik dní vydrží dromedár bez vody? Proč zajíci ohryzávají kůru některých stromů? Vtipné ilustrace Josefa Lady doplňuje text Ladislava Stehlíka a pokaždé také krátká básnička.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Co se děje pod zemí
199,00 Kč

 Poznej život pod zemí! Hravá interaktivní knížka ze zvířecí říše pod povrchem země.

Králík, krtek, jezevec – ti všichni bydlí pod zemí. Někteří z nich jenom v zimě a další po celý rok. Zvířátka to zkrátka mají podobně jako lidé, každému z nich vyhovuje něco jiného. Pojď se za nimi podívat do podzemí a staň se na malou chvíli jedním z nich! V leporelu je spousta podzemních nor a chodeb, které si můžeš prohlížet i rukama.
Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Dost dobří rodiče aneb Drobné chyby ve výchově dovoleny
205,00 Kč

 V knize najdete praktické rady psycholožky a vedoucí rodičovské podpůrné skupiny, jejichž cílem je odpovědět na otázku: Co se sebou jako rodič mohu udělat, abych lépe vychovával své dítě? Autorky vycházejí ze zkušeností dospělých, kteří vyhledali odbornou pomoc kvůli potížím s výchovou dětí, a přinášejí poznatky z psychologických výzkumů; tyto informace pomohou rodičům lépe pochopit problémy s chováním dítěte nebo s vlastním prožíváním a reakcemi a usnadní jim přijmout tyto skutečnosti jako přirozenou součást určité etapy životního cyklu. Kniha povzbudí maminky a tatínky při zvládání obtížných situací provázejících výchovu a ukáže, že cesta ke kvalitní přípravě potomků na život vede přes práci na sobě samém.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Položky 6170 z celkem 290

na stránku
Položky 6170 z celkem 290 Stránka:
  1. Předchozí stránka
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  6. 9
  7. Další stránka

Tabulka  Seznam 

Nastavit sestupně