Ryšavý

Přeskočit na obsah »

Prohledat web
Oficiální stránky knihkupectví a nakladatelství Šimon Ryšavý.

Právě jste na:

Procházet podle

Kategorie
  1. KALENDÁŘE A DIÁŘE (0)
  2. Dětská lliteratura (51)
  3. Knihy o Brně (13)
  4. Kuchařky (9)
  5. Bestsellery (16)
  6. Krimi (6)
  7. beletrie (5)
  8. Jiné (19)
  9. Zlevněné knihy (0)

Zpravodaj

Zpravodaj
 

Knihkupectví E-SHOP

 

Položky 121130 z celkem 290

na stránku
Položky 121130 z celkem 290 Stránka:
  1. Předchozí stránka
  2. 11
  3. 12
  4. 13
  5. 14
  6. 15
  7. Další stránka

Tabulka  Seznam 

Nastavit sestupně
Pohádková mateřídouška
269,00 Kč

 Malé pohádky z per velkých spisovatelů pro děti.

Časopis Mateřídouška, který dobře zná už několik generací čtenářů, měl 60. letech minulého století šťastné období. Přispívali do něj nejlepší čeští spisovatelé, básníci a ilustrátoři. V té době Dagmar Lhotová založila Knihovničku Mateřídoušky – drobné pohádkové sešitky. Jen malý, zato reprezentativní výběr předkládá dětem tato knížka. Na mateřídouškových květech vykvetly např. pohádky L. Aškenazyho, V. Čtvrtka, H. Doskočilové, M. Macourka, H. Šmahelové, ale i B. Hrabala či I. Vyskočila. Jen přivonět!
Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Hádanky pro školáky - 5 x 50 hádanek k veselému procvičování - 5 x 50 hádanek k veselému procvičování
269,00 Kč

 Soubor hádanek je určený pro děti školního věku od třetí třídy výše, přičemž obtížnost jednotlivých hádanek postupně stoupá. Cílem knihy je děti poutavým způsobem seznámit s informacemi z pěti různých předmětů, kniha je tedy rozdělena do pěti oddílů, z nichž každý obsahuje celkem padesát hádanek. Jedná se o Vyjmenovaná slova v hádankách, Hádání s angličtinou, Zeměpisné hádanky, Vlastivědní hádanky a Přírodopisné hádanky. Kniha může rovněž posloužit učitelům na prvním stupni ZŠ ke zpestření výuky.

 

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Peppa Pig - Knížka na celý rok
269,00 Kč

 Nová porce zábavy s Peppou a jejími kamarády!

Užijte si pořádnou porci zábavy s prasátkem Peppou! Pusťte se do řešení veselých úkolů a bavte se příhodami svých oblíbených hrdinů. S knížkou plnou příběhů, doplňovaček, hádanek, omalovánek a her se nebudete nudit ani chviličku.
Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Digitální detox
269,00 Kč

Kolik času denně strávíte zíráním do obrazovek? Je první věcí, kterou ráno uděláte, to, že sáhnete po mobilu? Necítíte se někdy zválcovaní přetlakem textovek, mailů a upozornění? Možná přišel čas, abyste si dopřáli digitální detox. Na stránkách této knihy naleznete příklady, jak digitální technologie negativně vplývají na každodenní životy nás všech, ale i rady a tipy, jak se z jejich vlivu vymanit. V žádném případě nejde o to, abyste techniku přestali používat úplně. Jen se opět stanete plně jejím pánem.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci
269,00 Kč

Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci - Halina Pawlowská

Já Václava milovala! Vůbec jsem si neuměla představit, že bych chodila s někým jiným, a kdybych byla jen trochu víc religiózně vychovaná, tak bych každý večer zvedla hlavu k nebi a děkovala bych Bohu, že mi seslal tak dokonalého muže. Dokonalý byl proto, že vůbec existoval! Že byl zdravý, měřil víc než metr osmdesát, měl vlasy, měl zuby, nešišla..

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

4 pohádkové příběhy Čtyřlístku
270,00 Kč

 V edici „4 příběhy Čtyřlístku“ jsme připravili komiksovou novou knihu, tentokrát na pohádkové téma.
Kniha obsahuje příběhy: Fajermonovy boty, Ztracené pohádky, Tři havrani a Drak dobrák.
Autory příběhů jsou Jiří Poborák, Richard Svitalský, Hana Lamková a Radim Krajčovič.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Případy soudce Ti: Smrt v lotosovém poli
270,00 Kč
Na zpáteční cestě z pouti ke chrámu na Zázračném štítu se soudce Ti a jeho První paní dozvědí, že v kraji, kterým právě procházejí, rozsévá hrůzu obávaný vrah, nazývaný Stínač hlav. Jsou proto rádi, že nalézají útočiště u bohatého obchodníka, jehož okolním zrakům vzdálený dům stojí na kraji lotosového pole. Jejich klid však netrvá dlouho. Při snídani v altánu objeví v jezírku tělo svého hostitele – bez hlavy. Slušné vychování jim nedovolí v takové chvíli dům opustit. Soudce Ti je zaměstnán sepisováním kondolencí a První paní přípravou smutečního obřadu. S pomocí věrného pobočníka Tiao Tchaje využijí času stráveného v domě, aby vyřešili záhadnou vraždu, a to i navzdory neochotě rodiny, úkladům zločinců a nelibosti místního podprefek Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Toulavá kamera 22
279,00 Kč

22. pokračování oblíbené ediční řady obsahuje tradičních padesát reportáží, doplněných fotografiemi, mapami a praktickými informacemi. Kniha vznikla ve spolupráci nakladatelství freytag & berndt a České televize.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Ve stínu pražských soch a pomníků
279,00 Kč

 Publikace je volným pkračováním knihy Pražské sochy a pomníky. Autoři předkládají čtenáři historii několika desítek známých i méně známých pražských soch a pomníků.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Předlékařská první pomoc alternativními metodami
280,00 Kč

 Kniha zachraňující život - takový by mohl být další podtitul této knihy. Autor, známý lékař a propagátor celostní medicíny, v ní čtenáře seznámí se základními principy a postupy první pomoci jak z pohledu západní medicíny (případně i s návazností na trestní řád, pokud ji neposkytneme), tak ve smyslu několika velice úspěšných metod z celostní medicíny. Jednotlivé stavy ohrožující život a celou řadu dalších nemocí můžeme vyřešit pomocí metod vycházejících z akupunktury. Jsou to především manupresura, sujok, reflexní terapie a aurikuloterapie neboli akupunktura ucha.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Položky 121130 z celkem 290

na stránku
Položky 121130 z celkem 290 Stránka:
  1. Předchozí stránka
  2. 11
  3. 12
  4. 13
  5. 14
  6. 15
  7. Další stránka

Tabulka  Seznam 

Nastavit sestupně