Ryšavý

Přeskočit na obsah »

Prohledat web
Oficiální stránky knihkupectví a nakladatelství Šimon Ryšavý.

Právě jste na:

Procházet podle

Kategorie
  1. KALENDÁŘE A DIÁŘE (0)
  2. Dětská lliteratura (51)
  3. Knihy o Brně (13)
  4. Kuchařky (9)
  5. Bestsellery (16)
  6. Krimi (6)
  7. beletrie (5)
  8. Jiné (19)
  9. Zlevněné knihy (0)

Zpravodaj

Zpravodaj
 

Knihkupectví E-SHOP

 

Položky 3140 z celkem 290

na stránku
Položky 3140 z celkem 290 Stránka:
  1. Předchozí stránka
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. Další stránka

Tabulka  Seznam 

Nastavit sestupně
Nevenka v zemi pohádek
150,00 Kč

Sedmiletá holčička Nevenka se vydává do světa pohádek hledat svoji sestřenku Aničku. Spolu pak odhalí mnohá tajemství, o kterých se jim dříve ani nezdálo!


Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Transformační průvodce mysli
150,00 Kč

  Kniha pro ty, kteří chtějí být zdraví a žít spokojené Životy v harmonii.

http://www.energickecentrum.cz/knihy

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Jak to žije v zoo
159,00 Kč

 Leporelo je určeno pro děti od jednoho roku. Má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky. Zjisti, jak to žije v zoo, a procvič si svou jemnou motoriku. Zajímá tě, jak to žije v zoo? Opičky rády dovádějí, rozhoupej je na houpačce! Slůně je od bláta, dokážeš ho osprchovat? Je doba krmení, hop, vyskoč s tučňákem z vody! Toto dětské leporelo je určeno pro děti od jednoho roku. Má pevné stránky s posuvnými a otočnými prvky, a tak si dítě při prohlížení knížky současně procvičí jemnou motoriku - může na jednotlivých stránkách posouvat, tahat, otáčet. Objeví nové věci a můžete si o nich společně povídat! V zoo uvidíš tučňáky i opice. Schválně, které zvíře se ti líbí nejvíce?

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Želmanství
159,00 Kč
Nová knížka Michaely Kalivodové (*1990, roz. Kašičkové) je deníkem jedné manželky a matky dvou dětí v roce 2020. Vaření, práce, s dětmi na hřiště, covidová opatření, vzpomínky na nedávný románek s klukem s kytarou, snaha o fungující manželství, zase vaření a zas s dětmi ven. Manželství? Želmanství? Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Veselý krok přes celý rok - Čítanka pro malé čtenáře

Běžná cena: 189,00 Kč

Zvláštní cena: 169,00 Kč

 Tato půvabná knížka je určena dětem od tří let, ale je vhodná i pro začínající čtenáře k samostatnému čtení. Jednotlivé měsíce roku tvoří samostatné kapitoly, v nichž jsou zařazeny nejznámější klasické verše, lidová říkadla, hádanky, jazykolamy, pranostiky a pořekadla. Čítanka poslouží rovněž jako vynikající pomůcka k rozšiřování vědomostí a ke spolehlivému upevnění čtecích návyků ve školských zařízeních.Nejznámější barevné ilustrace Josefa Lady činí z této poetické publikace malý klenot.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Vlčí mluva pro pejskaře - O alfa samcích, dominanci a jiných populárních omylech

Běžná cena: 329,00 Kč

Zvláštní cena: 169,00 Kč

Psi údajně poslouchají, jen když je ustavičně kontrolujeme, ignorujeme jejich nevhodné chování, trestáme je za opakované porušení našich povelů, a celý psí život údajně řídí napětí mezi dominancí alfa samce (nás) a podřízeností psa. Tyto a další oblíbené omyly jsou ve světě pejskařů velmi rozšířené a bývají odvozovány od přirozeného chování vlčích předků. Ale chovají se vlci opravdu takhle? Nikdy! Tato kniha čtenářům a majitelům pejsků ukáže, co se můžeme naučit od vlků ve volné přírodě pro náš život, ale především pro zacházení s našimi čtyřnohými miláčky. A budete se divit, jak moc se liší naše vžité představy od reality. Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

NEDÁVNO TU BYLI
175,00 Kč

 

 

Knížka o rozsahu 178 stran běžného formátu nabízí 32 portrétů osobností Brna, rodáků či příchozích, kterým se město stalo místem trvalého pobytu a srdeční záležitostí. Stali se brněnskými patrioty, každý z nich se zapsal do dění, dnes již historie Brna. Většina se narodila ve dvacátých letech minulého století, v šedesátých letech byli zpravidla již obecně známi, měli za sebou kus díla, u mnohých jejich práce a tvorba kulminovaly. Do života všech různým způsobem zasáhly události roku 1968 a následné období normalizace.

Portréty se opírají o rozhovory uveřejňované v letech 2003 až 2009 v tehdejší Literární příloze časopisu KAM. Autor se s každou z osobností vícekrát setkal, jejich slova zachycoval na zvukový záznam. Přepis všech rozhovorů před zveřejněním byl autorizován. Knižní vydání je jen drobně stylisticky upraveno, opatřeno potřebnými věcnými informacemi a chronologickými daty, případně doplněno postřehy či glosami autora. Třicet dva z osobností, především z okruhu kultury a umění, ale i několik z jiných oblastí vyprávějí samy o tom, co považovaly ve svém životě za klíčové a podstatné. Významnou roli sehrává i město, v němž žily a pracovaly.  Těch 32 je jen částí z významných osobností jedné generace, připomíná autor a píše: „Už mezi námi nejsou. Všech si vážím, s některými jsem se osobně sblížil, s několika spřátelil a chybí mi.“  Třicátou třetí je paní Milena Flodrová, historička a znalkyně Brna která nadále neúnavně dává své znalosti a síly ve prospěch svého města. Její úvodní slovo je též převzato též z někdejšího rozhovoru v KAMu.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Pražský chodec

Běžná cena: 189,00 Kč

Zvláštní cena: 175,00 Kč

Téměř surrealistická procházka milovaným městem z let 1937-1938 vychází podle původniho vydaní s autorovými fotografiemi. Editor Jakub Sedláček.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

166 historických a současných fotografií ze Židenic a Juliánova
179,00 Kč
jedná se o druhé a doplněné vydaní - první vydání je beznadějně vyprodáno a proto nakladatelství Ryšavý Šimon koupilo od autora autorská práva a vydalo tuto publikaci.
Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Omamná vůně kávy
179,00 Kč

 Anně se svět obrátí vzhůru nohama v okamžiku, kdy ji nečekaně opouští manžel kvůli jiné ženě. Je rozhodnuta za svou rodinu bojovat, ale brzy má zjistit, že její soupeřka je silnější, než očekávala. Musí sáhnout hluboko, aby našla vnitřní sílu a energii postavit se na nohy a začít žít nový život. Dlouho váhá, než udělá za minulostí tlustou čáru a opět uvěří v lásku. Ale znamená to, že má vyhráno?

poznámka nakladatele: rukopis jsem přečetl na jeden zátah v noci - nedá se od knihy odtrhnout..Vynikající námět na film!

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Položky 3140 z celkem 290

na stránku
Položky 3140 z celkem 290 Stránka:
  1. Předchozí stránka
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. Další stránka

Tabulka  Seznam 

Nastavit sestupně