Ryšavý

Přeskočit na obsah »

Prohledat web
Oficiální stránky knihkupectví a nakladatelství Šimon Ryšavý.

Právě jste na:

Procházet podle

Kategorie
  1. KALENDÁŘE A DIÁŘE (0)
  2. Dětská lliteratura (51)
  3. Knihy o Brně (13)
  4. Kuchařky (9)
  5. Bestsellery (16)
  6. Krimi (6)
  7. beletrie (5)
  8. Jiné (19)
  9. Zlevněné knihy (0)

Zpravodaj

Zpravodaj
 

Knihkupectví E-SHOP

 

Položky 141150 z celkem 290

na stránku
Položky 141150 z celkem 290 Stránka:
  1. Předchozí stránka
  2. 13
  3. 14
  4. 15
  5. 16
  6. 17
  7. Další stránka

Tabulka  Seznam 

Nastavit sestupně
Dopravní prostředky, které pohnuly světem
299,00 Kč
Každý z nás někdy cestuje – ale zatímco dnes si můžeme pohodlně vybrat třeba mezi autem, hromadnou dopravou nebo letadlem, vždycky to tak nebylo. Popovídejte si v doprovodu nádherných ilustrací se svými dětmi o tom, jak se naši předci přemisťovali v nedávné minulosti i před mnoha staletími! Čekají na vás slavní vynálezci a jejich nápady, které rozpoutaly technické revoluce, i velkolepé moderní stroje, díky nimž se lidstvo dotklo hvězd. Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Vyhořet může každý Příběhy a úvahy o syndromu postihujícím lidi (nejen) současných generací
299,00 Kč

 „Takový pilný a šikovný, jak se vám to stalo?“ Syndrom vyhoření dokazuje, že pracovitost není jen ctnost. Práci na 150 % nikdo neocení. Moderátor Aleš Cibulka, mezzosopranistka Dagmar Pecková a sportovní reprezentantka Olga Šípková otevřeně přiznávají, jak je maximální nasazení přivedlo do pekel. Téma po odborné stránce zpracovali MUDr. Radkin Honzák a publicistka Agáta Pilátová. Poučte se z chyb druhých – pokud chcete hořet, a ne vyhasnout.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Bábovky
299,00 Kč

Dvanáct žen, dvanáct osudů propojených v jednom románu Napadlo vás někdy, co řeší milenka ženatého muže a jaká je ve skutečnosti ta příšerná manželka, o které jí on vypráví? Nebo proč má sestra manželky tak špatný vztah se svojí dcerou?

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Gerbešín a hezouni
299,00 Kč
Těch látek, vzorů, barev! Řeč není jenom o šatech, ale hlavně o životě a ženských půvabech. Úspěšná herečka a spisovatelka Ivanka Devátá moc dobře ví, že šaty dělají ženu, a s chutí se probírá vzpomínkami na své divadelní i civilní kostýmy, sukně, halenky, boty a klobouky. Zve nás do časů mistrovské krejčoviny, kdy se šilo na míru u Podolské či v salonu Styl, i do skromnějších dob, kdy se šaty dědily a přešívaly. Jako bonus autorka připojila memoárovou povídku. Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

JÓGA PRO SENIORY- ZDRAVÝ POHYB, PROTAŽENÍ I RELAXACE
299,00 Kč

 Udržujte si pružnost a sílu svého těla i ve zralém věku!

Pokud máte pocit, že s přibývajícími léty vám ubývají pohybové schopnosti, ohebnost a síla, jóga je jedním z nejlepších způsobů, jak tento proces zpomalit, často i zastavit.

Nikdy není pozdě začít, i když jste předtím nesportovali, ani se příliš nevěnovali jakémukoli pohybu. Jóga je šetrný a klidný způsob, jak své tělo rozhýbat. Dokonce umí zlepšit náladu.

V této knize nenajdete klasické jogínské návody, jak meditovat, ale naopak je plná praktických informací

Autorky vás také naučí správné provedení běžných každodenních úkonů, jako je třeba bezpečné zvedání břemen, upozorní na místa, kde byste se mohli dopustit chyby, a také vás seznámí s příběhy konkrétních lidí, kterým jóga pomohla vrátit se zpátky do života. Navíc v knize naleznete rady, jak zpomalit stárnutí, zásady bezpečného cvičení, jak se naučit správně dýchat (pro zlepšení zdravotního stavu, odstranění pocitů úzkosti a zmírnění bolestí), jak správně relaxovat, abyste se dokonale uvolnili a odpočali si.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Vyhořet může každý
299,00 Kč
„Takový pilný a šikovný, jak se vám to stalo?“ Syndrom vyhoření dokazuje, že pracovitost není jen ctnost. Práci na 150 % nikdo neocení. Moderátor Aleš Cibulka, mezzosopranistka Dagmar Pecková a sportovní reprezentantka Olga Šípková otevřeně přiznávají, jak je maximální nasazení přivedlo do pekel. Téma po odborné stránce zpracovali MUDr. Radkin Honzák a publicistka Agáta Pilátová. Poučte se z chyb druhých – pokud chcete hořet, a ne vyhasnout. Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Vyhořet může každý kniha
299,00 Kč
„Takový pilný a šikovný, jak se vám to stalo?“ Syndrom vyhoření dokazuje, že pracovitost není jen ctnost. Práci na 150 % nikdo neocení. Moderátor Aleš Cibulka, mezzosopranistka Dagmar Pecková a sportovní reprezentantka Olga Šípková otevřeně přiznávají, jak je maximální nasazení přivedlo do pekel. Téma po odborné stránce zpracovali MUDr. Radkin Honzák a publicistka Agáta Pilátová. Poučte se z chyb druhých – pokud chcete hořet, a ne vyhasnout Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Ženy, co se nedaly
299,00 Kč

 K čemu jsou holky a ženy na světě? Přece k tomu, aby si šly za svým! Pětadvacet portrétů významných českých žen přináší svědectví o tom, že odvaha se vyplácí. Hrdinkám českých dějin stál v cestě nespočet překážek: politický režim, společenská omezení i lidé, co jim prostě nepřáli. Přesto se všechny dokázaly prosadit a jejich osudy jsou inspirativní skutečně po všech stránkách!

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Královna děsu aneb Panická porucha
299,00 Kč

 Panika není slabost – je to nemoc a dá se léčit

Panická porucha přichází bez výstrahy a postihuje lidi různých povah i profesí, kteří ji zprvu považují za příznak jiných chorob. Jak se dá tato nemoc duše léčit? Co způsobuje panické ataky? A jak se žije s neustálou hrozbou, že vás zachvátí nepředstavitelný strach a úzkosti? O tom vypovídají renomovaný psychiatr Radkin Honzák a známé osobnosti s touto diagnózou, které si k rozhovoru přizvali publicisté Agáta Pilátová a Aleš Cibulka.
Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Ledová princezna
299,00 Kč
První případ spisovatelky Eriky Falckové a inspektora Patrika Hedströma! Kdo zabil krásnou, bohatou Alexandru? Jaké bylo její tajemství?
V přímořském městečku Fjällbacka je nalezena ve vaně mrtvá žena. Smrt této krásné, bohaté a tajemstvím obklopené ženy zasáhne i její dávnou přítelkyni z dětství, spisovatelku Ericu Falckovou. Tragická smrt Alexandry je nejdříve označována za sebevraždu, záhy je však prokázáno, že šlo o vraždu. Erica proto pomáhá ve vyšetřování místnímu detektivovi Patriku Hedströmovi. Pátráním po pravdě v tajuplné minulosti Alexandry se odhalí skutečnosti, které měly raději zůstat zahale Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Položky 141150 z celkem 290

na stránku
Položky 141150 z celkem 290 Stránka:
  1. Předchozí stránka
  2. 13
  3. 14
  4. 15
  5. 16
  6. 17
  7. Další stránka

Tabulka  Seznam 

Nastavit sestupně