Ryšavý

Přeskočit na obsah »

Prohledat web
Oficiální stránky knihkupectví a nakladatelství Šimon Ryšavý.

Právě jste na:

Procházet podle

Kategorie
  1. KALENDÁŘE A DIÁŘE (0)
  2. Dětská lliteratura (51)
  3. Knihy o Brně (13)
  4. Kuchařky (9)
  5. Bestsellery (16)
  6. Krimi (6)
  7. beletrie (5)
  8. Jiné (20)
  9. Zlevněné knihy (0)

Zpravodaj

Zpravodaj
 

Knihkupectví E-SHOP

 

Položky 6170 z celkem 290

na stránku
Položky 6170 z celkem 290 Stránka:
  1. Předchozí stránka
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  6. 9
  7. Další stránka

Tabulka  Seznam 

Nastavit sestupně
Už dost, šéfe!

Běžná cena: 395,00 Kč

Zvláštní cena: 199,00 Kč

Co jste v televizi neviděli, neslyšeli a neochutnali.
Vždycky jsem si myslel, že největším uměním je schopnost odejít včas. Pořad Ano, šéfe! asi určitě končí. Rád bych se s vámi podělil o svoje názory na podnikání v gastronomii a vzpomínky na nejlepší i nejhorší situace z natáčení. V knize najdete nejen fotografie a hlášky, ale hlavně mé nejoblíbenější recepty, které vám připomenou, že tohle řemeslo se dá dělat i dobře. Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Čas oligarchů, jejich sluhů a nepřátel - 2.vydání
199,00 Kč

 Do rukou čtenáře předáváme novou knihu Nadačního fondu proti korupci. Výběr tématu letošního dílu Edice prázdninového čtení trval dost dlouhý čas. Tím, co rozhodlo pro zvolené téma oligarchie, byly vzpomínky všech z NFPK na projevy Andreje Babiše, v nichž opakovaně citoval z předchozí publikace, knihy o Miroslavu Kalouskovi. Bylo rozhodnuto, že by bylo dobré, kdyby do diskuse mezi oběma zlojedy zasáhl materiál, který by diskusi vyvažoval, aby snad pravidelný čtenář našeho prázdninového čtení neměl pocit, že Fond straní jednomu z nich. V této publikaci se NFPK snaží na historickém vývoji a dalších souvislostech popsat nástup vlády oligarchů, znaky tohoto, od demokracie silně vychýleného systému vládnutí, jeho silné stránky, ale i návod k jeho poražení. Snaží se čtenáře upozornit na to, že Andrej Babiš není jediným, kdo má silné slovo na současné dění, a že jeho pád, k němuž dříve nebo později dojde, nemusí být koncem vlády oligarchů. Může být jen očekávaným přeskupením sil mezi lidmi, kteří si moc v této zemi přisvojují. Vždyť vláda vybrané skupiny bohatých jedinců, movitých rodin nebo jinak definovaných partiček mocných není ve východní části Evropy v současnosti ničím ojedinělým. Stín ruského systému vládnutí, kde skupina prokremelských oligarchů ovládá prakticky vše, nad naší malou zemí visí. A nevrátíme-li se k původním revolučním a postrevolučním idejím, jejichž nositelem byl zesnulý prezident Václav Havel, můžeme upadnout do beznaděje rozdělené moci, kde budeme hlasovat pro jeden z politických subjektů ve „vlastnictví“ různých oligarchů. Výsledek „svobodných“ voleb pak bude znamenat toliko úvodní rozdání karet mezi lidmi, majícími vložené prostředky do politických subjektů a médií, jež veřejným děním manipulují.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Zaříkávač nemocí
199,00 Kč

MUDr. Jan Hnízdil – internista a rehabilitační lékař, věnuje se komplexní psychosomatické medicíně. Autor či spoluautor publikací Bolesti zad, mýty a realita, Jak vyrobit pacienta, Artróza v komplexním přístupu, Jak léčit nemoc šílené medicíny, Doping aneb zákulisí vrcholového sportu, Mým marodům a dalších. Je zakladatelem centra komplexní medicíny „Hnízdo zdraví“.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Ladovy veselé učebnice (1) - Savci
199,00 Kč

 Po dlouhých desetiletích znovu vychází Ladovy veselé učebnice! V prvním díle, věnovaném savcům, se děti dozvědí mnoho zajímavostí například o bobrech, jezevci, velbloudovi či medvídku mývalovi. Víte, na čem si nejvíc pochutná ježek? Kolik dní vydrží dromedár bez vody? Proč zajíci ohryzávají kůru některých stromů? Vtipné ilustrace Josefa Lady doplňuje text Ladislava Stehlíka a pokaždé také krátká básnička.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Co se děje pod zemí
199,00 Kč

 Poznej život pod zemí! Hravá interaktivní knížka ze zvířecí říše pod povrchem země.

Králík, krtek, jezevec – ti všichni bydlí pod zemí. Někteří z nich jenom v zimě a další po celý rok. Zvířátka to zkrátka mají podobně jako lidé, každému z nich vyhovuje něco jiného. Pojď se za nimi podívat do podzemí a staň se na malou chvíli jedním z nich! V leporelu je spousta podzemních nor a chodeb, které si můžeš prohlížet i rukama.
Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Žil byl kdysi kdesi - Genetická metoda
199,00 Kč

 Kniha plná klasických pohádkových bytostí, jako jsou princové, králové, draci, princezny a komtesy, vychází ze zásad genetické metody výuky čtení. Pohádky jsou psány velkými tiskacími písmeny a jsou řazeny od příběhů jednodušších, složených z jednoslabičných slov, přes dvouslabičná slova až po pohádky náročnější, obsahující slova troj a čtyřslabičná. Všechny příběhy nepřekračují svojí délkou možnosti malého čtenáře. Děti si je mohou bez problémů samy přečíst v rámci vyučovací hodiny nebo i doma před spaním.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Nebojím se tmy
199,00 Kč
Interaktivní kniha plná zábavy ukáže dětem, že nemusí mít strach ze tmy!
Bojí se vaše dítě tmy? Malý Tomík ano. Stejně jako skoro každé dítě na světě. Když je hluboká noc, začnou ho trápit otázky a začne mít strach. Co vidí ve svém pokojíčku? Strašidlo? Nebo jsou to hračky? Nádherně ilustrovaná interaktivní kniha dětem ukáže, že se nemusí bát! Na každé stránce si mohou „rozsvítit“ a hned uvidí, že strašidelně vypadají ve tmě i naprosto obyčejné předměty. Zábavnou formou dětem ukážete, že nemusí mít strach ze tmy! Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

O mašinkách - Pohádky na kolejích
199,00 Kč

 Projeďte se s Kolozubkou do dolu a mezi skřítky, s Křivoklátským expresem v historické mašince z Prahy až na Křivoklát. Nechte si vyprávět Vánočním vláčkem o báječném dárku pod stromečkem. Příběhy inspirované železnicí, vláčky a kolejemi potěší a pobaví malé milovníky vláčků a mašinek, kteří se dozvědí i celou řadu zajímavostí. Kniha je určena pro děti od 5 let.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Tomáš Garrigue Masaryk
199,00 Kč

První prezident samostatného Československa
působí na všech fotografiích velice vážně. Však
také vykonal velice vážné a pro naši vlast velice
zásadní věci. Leckdo ale možná neví, že jako
student byl pěkné kvítko – provokoval učitele
a na školníka vzal jednou dokonce pohrabáč!
A že se vedou klepy o tom, kdo byl jeho otec.
A že nejdřív zkoušel být zámečníkem (což ho
nebavilo) a kovářem (což ho bavilo). Dál už prozrazovat
nebudeme. Všechno se dozvíte ve třetím
díle edice Velikáni do kapsy a průvodci vám
budou Masarykova dcera Alice, básník Viktor
Dyk, jedna chytrá holka a jeden pes.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Dost dobří rodiče aneb Drobné chyby ve výchově dovoleny
205,00 Kč

 V knize najdete praktické rady psycholožky a vedoucí rodičovské podpůrné skupiny, jejichž cílem je odpovědět na otázku: Co se sebou jako rodič mohu udělat, abych lépe vychovával své dítě? Autorky vycházejí ze zkušeností dospělých, kteří vyhledali odbornou pomoc kvůli potížím s výchovou dětí, a přinášejí poznatky z psychologických výzkumů; tyto informace pomohou rodičům lépe pochopit problémy s chováním dítěte nebo s vlastním prožíváním a reakcemi a usnadní jim přijmout tyto skutečnosti jako přirozenou součást určité etapy životního cyklu. Kniha povzbudí maminky a tatínky při zvládání obtížných situací provázejících výchovu a ukáže, že cesta ke kvalitní přípravě potomků na život vede přes práci na sobě samém.

Dozvědět se více

| Přidat do srovnání

Položky 6170 z celkem 290

na stránku
Položky 6170 z celkem 290 Stránka:
  1. Předchozí stránka
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  6. 9
  7. Další stránka

Tabulka  Seznam 

Nastavit sestupně